Over een week is het de laatste Koninginnedag, de Troonswisseling. Deze week dus een Royal App Check. De App van deze week is Royal Envoy voor de iPhone en iPad.Denda games bracht deze game eerder al naar de PC. Ik vind deze game echt geweldig, het is een timemanagement game. Verslaafd als ik was aan deze game heb ik hem twee keer uitgespeeld. Wat een feest als je erachter komt dat de game voor €0,89 cent verkrijgbaar is in de App-Store.


Zoals ik al zei de game is een timemanagement game het gaat erom dat je binnen een bepaalde tijd opdrachten uitvoert. Zo moet je bijvoorbeeld huisjes bouwen, hout maken wat je kunt gebruiken om de huisjes te bouwen, eten verzamelen, schatten zoeken en nog veel meer natuurlijk.

Je trotseert piraten, zeeën , negen eilanden, en helpt alles weer opbouwen wat door de natuur verwoest is. Je kunt hier dereview lezen van de pc game, het verhaal komt daarmee overeen.

Helaas zijn de graphics we wat minder en lijkt de game op de iPad 2 en iPhone 4 wat trager maar hij blijft leuk. De app kun je aanschaffen via de appstore.

About Witchy

Mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 .

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.