Lang zullen ze leven, lang zullen ze leven,…… World of Tanks vier haar tweede verjaardag en trakteert. Dit hele weekend trakteert Wargaming ons op dikke aanbiedingen. Tot maandag zijn tanks en onderdelen in prijs verlaagt, ook kun je tijdelijk XP bonussen mee pikken en zijn er speciale evenementen.Gebruik de code 2NDBDAYTANKS om voor één dag een Premium lid te zijn. Je ontvangt dan gratis onderstaand voedsel. De code is geldig t/m 25 april en is één maal per account te gebruiken. Meer informatie over deze code vindt je op de website van Wargaming.

  • 5x Case of Cola
  • 5x Chocolate
  • 5x Improved Combat Rations
  • 5x Pudding and Tea
  • 5x Strong coffee
  • 5x Extra Combat Rations

Alsof dit nog niet genoeg was organiseren ze ook het Featherweight Anniversary Tournament voor Europese gamers. Je kunt hierbij goudstukken en premium-tanks winnen. En alsof het allemaal niet genoeg kan is er ook nog de Razer’s Edge-competitie. Deze is helemaal de moeite waard, zeker als je wel een reisje Parijs wilt winnen.

One Comment on “World of Tanks is jarig”

  1. Hartstikke leuk spel om te spelen tot je door hebt dat er flink gesjoemeld wordt met de statistieken. Na onderzoek te hebben gedaan hierin blijkt inderdaad dat dit spel vals speelt door de betere spelers tegen te zware tanks te laten spelen en de mensen die dit spel niet goed spelen juist in makkelijke spelletjes te zetten. Om je toch gemotiveerd te blijven houden kun je zo nu en dan eens winnen…
    Met dit “spelletje” blijf je in een bepaalde bandbreedte zitten waarbij het aantrekkelijk is om geld uit te geven en daar draait het allemaal om. De statistieken zullen echter niet veranderen als je dit doet.
    Ofschoon het hele concept van dit spel briljant is, zijn die statistieken dus echt niet leuk en is het plezier er snel vanaf.
    Zeker als je samen speelt in een team of clan en je meer verliest dan wint…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.