Er zijn zelfs Cd’s van je favoriete games. Maar wat vinden wij nu de Best soundtrack. Heb jij eigenlijk een Cd van je favoriete game in huis?

Patricia: Die van Mario kan ik mee neuriĆ«n, die van De Sims komt me soms m’n oren uit en die van World of Warcraft is mooi. Eerlijk gezegd heb ik de muziek uit staan, maar als de cutscenes voorbij komen dan is het een mooi geheel.

Heather: Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet echt op de muziek in games let. In World of Warcraft zet ik bijvoorbeeld de muziek uit, omdat ik er zenuwachtig van word. Als ik terug denk aan een soundtrack die mij bij is gebleven kom ik uit op de Mario game soundtracks. Die kan ik meezingen en zo opnoemen. Ik kan het liedje van LocoRoco ook meezingen trouwens, maar meer omdat hij zo irritant was.

Svenja: Heel vaak denk ik bij mezelf ja dit is nou echt een mooie soundtrack maar ik luister hem eigenlijk verder nooit. Er is maar een soundtrack geweest waar ik zo verliefd op was dat ik hem steeds opnieuw luisterde en dat was van Medal of Honor.

Laura: Dance Central 3. Steeds als ik Usher met Scream hoor, dan denk ik aan dat moment dat hij op de E3 van 2012 kwam optreden en Dance Central 3 (een van mijn favo games aller tijden) werd aangekondigd. Ik houd erg van hiphop, R&B en pop dus de tracklist van deze Kinect-dansgame bevalt me heel goed.

Saskia: World of Warcraft – Mists of Pandaria. Ik heb de cd van de Collectors Edition een tijdje in mijn stereo gehad. Daar kan ik rustig naar liggen luisteren. Ook heb ik in game al mijn WoW geluid aan staan.

Didi: Er zijn heel veel games waar leuke liedjes in zitten, Forza Horizon met Skrillex waar ik zo ontzettend fan van ben, Battlefield Vietnam waar je een grote lading emotionele jaren 60 liedjes over je heen krijgt. Maar niets is mooier dan speciaal gecomponeerde muziek voor games. Vandaar dat ik dan terug moet vallen op de Zelda reeks want daar zit passie in de muziek. Lekker een hele dag lang instrumentale muziek luisteren heerlijk.

Sandra: De beste soundtrack uit games vind ik Fiddle De Chocobo uit Final Fantasy VII. Hoewel ik het spel helaas nog nooit gespeeld heb (ben nog wel van plan te doen!) kwam ik dit nummer een keer tegen op de achtergrond van een andere video. Na een tijdje zoeken was ik er achter waar het van was. Het is niet een soundtrack die ik op mijn mp3 zou zetten, maar het is zo hilarisch als je het juiste filmpje erbij hebt! Ik vind het echt een komisch nummer.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.