Voor de vraag van vandaag, Current (or most recent) gaming wallpaper. Heb jij een gaming wallpaper? Wij hebben wel game-gerelateerde wallpapers, er is ook iemand uit het team die helemaal geen achtergrond gebruikt..

Patricia: Ik ben dol op vrolijke en gekleurde achtergronden. Maar niet te druk, want ik moet al mijn icoontjes op mijn bureaublad natuurlijk goed terug kunnen vinden. Ik ben ook voorzien van twee beeldschermen dus heb ik ook twee wallpapers. En ik heb de volgende twee wallpapers van AION erop staan te schitteren.

Heather: Heel slecht, ik heb geen wallpaper. Mijn bureaublad is zwart. Als ik ‘s avonds game en mijn spel afsluit heb ik een hekel aan felle kleuren en veel licht in me gezicht, dus gewoon zwart is ideaal. Svenja: Achtergrond van mijn pc is op het moment Anya van Gears of War 3.

Laura: Assassin’s Creed III: Liberation. Ik vind Aveline helemaal geweldig en ik heb ontzettend van die game genoten op de Vita. Bovendien ziet elk shot in die game er prachtig uit, vooral in de tussenfilmpjes.

Saskia: Geen sorry. Ik heb een Luis Royo wallpaper. Al bijna een jaar dezelfde. Ik houd mijn bureaublad graag leeg. Zo leeg mogelijk. De enige game wallpaper die ik ooit gehad heb was van Lili, maar dat is echt al tijden geleden.

Didi: Ik ben eigenlijk niet zo van de wallpapers ik heb vaak jaren dezelfde. Als hij maar rustig is want ik heb altijd 20 duizend icoontjes er op staan. Maar mijn laatste gaming wallpaper was van Assassin’s Creed III en dit was er eentje voor mijn 2e beeldscherm wat in mijn geval een televisie scherm is van 55 inch.

Sandra: Mijn laatste game wallpaper is nog steeds groot aanwezig op mijn laptop: namelijk de art van Nami van League of Legends. Ze is echt mijn character en ik zou nooit meer een andere champion willen. Op mijn Playstation 3 is mijn wallpaper op het moment van Mini Ninja’s, omdat ik de kleuren zo mooi vind, maar ook omdat dat mijn eerste platinum trofee is geworden en ik daar toch heel trots op ben omdat het eeuwen heeft geduurd haha.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.