Welke console(s) heb jij thuis staan? Waar speel jij het liefste games op? Wij weten het wel, vandaag geven we antwoord op de vraag, Gaming system of choice.


Patricia: Daar hoef ik geen twee tellen over na te denken, mijn favoriete gaming systeem is de PC! Hier komen bijna alle toffe games ook op uit en vind ik het fijnste spelen. En met mijn twee beeldschermen kan ik lekker multi-tasken! Serie of filmpje kijken terwijl ik aan het gamen ben.


Heather:
Het liefst game ik op de PC, en die blijf ik upgraden wanneer ik geld over heb, wat overigens niet zo vaak gebeurt. Laat heb ik nog een nieuwe videokaart gekocht, en daarvoor een nieuw moederbord. Hij gaat nu wel weer een jaartje mee. Maar games als Far Cry 3, Sleeping Dogs, Epic Mickey 2 en racegames, speel ik liever op de Xbox 360.

Svenja: Voor mij is dat de Xbox 360 puur omdat ik hier ook de meeste games op heb en ook het meeste te vinden ben achter mijn Xbox. Wie weet gaat dit ooit nog wel veranderen in de PC of PlayStation.

Laura: Tough question. Ik denk dat ik 3DS en Xbox 360 allebei even leuk vind. Ze hebben natuurlijk allebei hun eigen pro’s. Ik vind het heerlijk om lekker in de trein op de 3DS te kunnen gamen, maar als ik thuis kom dan laat ik handhelds toch links liggen en ga ik lekker op de Xbox een LEGO-game spelen of een Kinect-game.

Saskia: Laptop! Ik heb echt vanalles aan consoles en handhelds, maar niks kan op tegen mijn laptop. Ik kies deze ook bewust uit op gaming specs. Deze heeft zelfs nog een extra basboxje. Enige nadeel is dat de geluidsaansluitingen rechts zitten. Die zitten in de weg, daar ligt mijn muis.

Didi: Eigenlijk maakt het mij inmiddels niet zo heel veel uit waarop ik mijn games speel, maar stiekem val ik toch iedere keer terug naar mijn oude vertrouwde Xbox 360. Ik weet niet of dit komt door de fijne controller of de uitgebreide friendslist. Maar één ding weet ik wel dat je voor online betaald en het idee krijgt dat je connectie hierdoor stabieler is daar word ik vrolijk van. Of ze mij nu voor de gek houden of niet als ik iets niet leuk vind is het online gamen met allemaal vervelende mensen op de server.

Sandra: Mijn gaming system of choice is de Playstation 3. Hier heb ik de meeste games voor en het aanbod is zo heerlijk groot. Daarna game ik op mijn laptop, DS, Playstation 2 en ik heb nog een oude Xbox staan waar ik ook een paar games voor heb. Maar als ik de keuze heb, dan koop ik altijd een game voor de Playstation 3, dit komt ook vanwege de trofeeën die je kunt halen, waarbij ik altijd een beetje in een race ben met andere vrienden. Platinums hunten en trophy hunten is toch een beetje competitiviteit van mij.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.