Sommige games laten qua gameplay te wensen over. Maar welke games vinden wij nou de Best Gameplay. hebben? We zijn ook benieuwd naar jouw mening.

Patricia: Daar ben ik weer met De Sims! Ik moet wel eerlijk toegeven dat de game een stuk fijner speelt als je PC en videokaart het aan kunnen. Maar het werkt zo simpel en soepeltjes. Het ziet er mooi uit, je kan allerlei kanten uit.

Heather: Bioshock! Die hele wereld, het verhaal, de mogelijkheden qua wapens en krachten, de vijanden, de muziek. Ik krijg er geen genoeg van. En dan zit je ook nog op het puntje van je stoel omdat het nog best creepy is soms ook!

Svenja: Voor mij heeft Gears of War de beste gameplay. Alles speelt zo soepel, de controls heb je zo onder controle en het feit dat je vanuit dekking kan schieten is voor mij mega ideaal.

Laura: Die van de 2D-Marioplatformers. De ene gamer vindt het veel te simplistisch, maar ik vind het ontzettend fascinerend om te zien hoe die franchise van die superoude eerste Mario-games is uitgegroeid tot de grafisch aanzienlijk verbeterde en veelzijdigere New Super Mario Bros.-serie. Ik hou niet van open werelden en shooters weten me nooit zo lang te boeien als die loodgieter dat wel kan.

Saskia: Ik zal maar niet weer al met World of Warcraft komen… Ik ga even een heel andere kant op. Ik ben helemaal fan van de Kinect. Ik kan niet dansen, echt niet. Maar minigames als Raving Rabbids en spelen met een lightsaber in Star Wars Kinect. Spierpijn krijgen van vechten in Dragonball Z. Ik vind de Kinect een leuke uitvinding, als de games ten minste goed reageren.

Didi: Gameplay is zo iets persoonlijks en heel lastig aangezien er op iedere game wel iets over of op is aan te merken. Voor mij is dit echter The legend of Zelda: The Wind Waker, want wat was dit een heerlijk spel. In mijn ogen was de besturen echt fijn zelfs op de boot had ik er geen probleem mee al is het natuurlijk altijd lastig van die stomme kistjes uit het water te vissen. De graphics en de filmpjes waren een mooie oplossing tussen de lange wandelingen van hier naar daar. En het lekkerste was om uren potjes kapot te maken of kippen te vangen. En zelfs met de camera foto’s maken. Ik vond het gewoon een bijzonder spel.

Sandra: De beste gameplay vind ik Portal, het is zo uniek en het is een gameplay die ik nog nooit eerder had gespeeld. Met alle portalen wordt alles gevraagd van je puzzelvermogen en inzicht, en snelle reacties zijn belangrijk om de turrents weg te ruimen. Naar mijn mening heeft Portal de allerbeste gameplay, en niet te vergeten ook uniek!

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.