Vroeger speelde ik de game Road Rash wel eens waarbij je al rijdend op een motor, niet alleen moest winnen maar ook mede motorrijders van hun motor kon meppen met kettingen en dergelijke. Deep Silver komt deze zomer met Ride to Hell: Route 666 waarbij het principe van Road Rash terug komt.
Ride to Hell: Route 666 is een real-time tactics beat’em up met graphics die wat weghebben van Borderlands. In het spel ga je met je motorbende de weg op om controle te krijgen over Road 666. Je moet je motorbende in formatie brengen, goede tactieken gebruiken en aanvallen. Je kan meedoen in de aanval of je kan vanaf achterin je groep gewoon toekijken als leider. Elk bendelid heeft zijn eigen specialiteiten zoals brawler of medic. De game komt deze zomer naar Steam, PSN en XBL. Ride to Hell: Beatdown is de mobiele versie.


Ride to Hell: Retribution komt trouwens ook deze zomer (juni) naar de PC, Xbox 360 en PlayStation 3. In deze game die zich afspeelt in de jaren 60 volg je het verhaal van Jake Conway die achter de bikergang genaamd The Devil’s Hand aan gaat. Hieronder de CGI trailer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.