De reserveringsbonussen voor Company of Heroes 2 zijn bekend. De strategiegame komt op 25 juni naar de PC. In de game bevind je je aan het Oostfront in de Tweede Wereldoorlog en maak je gevechten mee tussen de Sovjet-Unie en nazi-Duitsland.
Spelers die in aanmerking komen via een reservering krijgen toegang tot de Theatre of Warminicampagne (na de release van het spel), waarin ze een nieuw singleplayer-verhaal kunnen beleven dat een ander gedeelte van de oorlog behandelt. Ze krijgen tevens de Winter Ambush- en Voronezh Front-skinpakketten om het uiterlijk van hun multiplayervoertuigen aan te passen.Naast de singleplayer-content en de multiplayerskins krijgen spelers ook twee nieuwe multiplayer-bevelhebbers waarmee ze hun leger kunnen aanpassen. Het Duitse leger krijgt de Joint Operations Doctrine voor specialisatie in nauwkeurige artillerie-aanvallen, en de Offensive Spearhead Doctrine voor spelers die de tegenstander willen vermorzelen met zware pantsers enluchtaanvallen. De sovjets krijgen toegang tot de allesverwoestende Anti-Infantry Tactics Doctrine, waarmee eenheden zoals vlammenwerpertanks kunnen worden ingezet, en de Conscript Support Tactics Doctrine, waarmee in het heetst van de strijd snel versterkingen kunnen worden opgeroepen.Greg Wilson, Producer van Company of Heroes 2:

“We vinden het fijn om trouwe fans die een reservering plaatsen te belonen met een wereldwijd reserveringspakket. Op deze manier kunnen ze genieten van extra content voor de single- en multiplayer.”

Company of Heroes 2 loopt op de geavanceerde Essence 3.0 Engine en brengt tactische strategie op ongeëvenaarde wijze tot leven, dankzij het ColdTech-weersysteem, het revolutionaire en dynamische gezichtsveld-systeem (TrueSight) en realistische verwoestingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.