Tijdens een live-uitzending eerder vandaag werd er meer informatie gedeeld over de uitbreiding Exotisch Eiland, werd er een Film accessoires pakket aangekondigd en een nieuwe wereld onthuld Dragon Valley.

Exotisch eilandOp 27 juni zal de nieuwe uitbreiding voor De Sims 3, Exotisch Eiland in de winkels liggen. We hebben hier al eerder nieuws over geplaatst, inclusief een trailer die onlangs is verschenen. Maar met deze nieuwe uitbreiding kan je een eigen resort bouwen, bezitten en beheren. Zorg goed voor je gasten om hier geld mee verdienen. Maar je kan ook je woonboot voorzien van een nieuwe ligplaats, duiken en de onderwaterwereld verkennen. Maar je kan ook nog gewoon lekker chillen op het strand een kijkje nemen op andere eilanden en nog veel meer. Als je de game nu alvast reserveert krijg je de Limited Edition van de game inclusief een ‘Eiland Overlevingspakket’!

FilmaccessoiresVandaag werd er een nieuw accessoires pakket aangekondigd met het thema Films. Je kan verschillende decors bouwen met bijvoorbeeld een Western of horror tintje om zo unieke verhalen te maken. In het pakket verschijnen ook de nodige meubels en kleding. In de loop van de tijd zal er meer bekend gemaakt worden. Vooralsnog zal deze aanvulling in september uit gaan komen.

Dragon ValleyDeze nieuwe buurt zal naast een Sims 3 Store item, ook verkrijgbaar zijn via Origin en de lokale gameboer. In Dragon Valley staan je allerlei legendarische verrassingen te wachten en bevat naast een nieuwe omgeving, nieuwe Sims (die er al wonen), locaties en exclusieve kleding en voorwerpen. Oh, vergeet ik bijna de babydraak! Meer informatie zal ongetwijfeld nog komen. Een releasedatum is niet bekend, behalve dat deze buurt ‘later dit jaar’ zal verschijnen.

Wil je de Live Broadcast terugkijken, neem dan een kijkje via deze link. Je krijgt heel veel te zien en te horen van de nieuwe uitbreiding Exotisch Eiland, vanaf 27:45 ga je meer zien over de Film accessoires en vanaf 30:55 wordt je meegenomen naar de nieuwe buurt Dragon Valley en de babydraak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.