De Hitman: ICA app is nu verkrijgbaar. Hitman: Absolution spelers kunnen nu via hun iOS en Android zoeken in opdrachten, wapens upgraden en vermommingen unlocken waarbij alle veranderingen worden gesynchroniseerd met de Hitman: Absolution game.
De leadersboards, statistieken en nog veel meer data uit het Hitman-universum is nu ook gemakkelijk toegankelijk.
Kenmerken van HitmanN: ICA:• BEKIJK, KOOP EN UPGRADE wapens, koop vermommingen en bekijk technieken uit Hitman: Absolution – gemaakte wijzigingen worden direct gesynchroniseerd met de game.• PLAN ONDERWEG JE VOLGENDE OPDRACHT – zoek onderweg naar nieuwe opdrachten en speel ze thuis in Hitman: Absolution• VOLG JE ACHIEVEMENTS in Hitman: Absolution en verder om je huurmoordenaar-carrière op te bouwen.• MANAGE JE NETWERK van mede huurmoordenaars uit de gehele Hitman-franchise. De International Contract Agency bezit cruciale wereldwijde en lokale statistieken, informatie en analyses over alle bekende hits.• KRIJG TOEGANG TOT DE UITGEBREIDE ICA DATABASE voor nuttige informatie over locaties, doelwitten, etc. Kom meer te weten over de Hitman-geschiedenis en stap in de schoenen van Agent 47. Lees de geheime ICA files met guides, tips en trucs over hoe doelwitten uit te schakelen.• KRIJG WAARDEVOLLE INFORMATIE en de laatste updates over locale en wereldwijde statistieken, en houd je eigen prestaties in de gaten.• ONTVANG HET LAATSTE NIEUWS van de International Contract Agency community site en het Hitman YouTube-kanaal.iTunes linkAndroid link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.