Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment kondigen vandaag Batman: Arkham Origins en Batman: Arkham Origins Blackgate aan. Batman: Arkham Origins zal de derde game in de Arkham gamereeks zijn.
Batman: Arkham Origins verschijnt op Xbox 360, PlayStation 3, Wii U en PC. Batman: Arkham Origins Blackgate verschijnt op Nintendo 3DS en PlayStation Vita. De wereldwijde release van beide titels staat gepland op 25 oktober 2013.Batman: Arkham Origins biedt gamers een uitgebreide Gotham City en introduceert een originele verhaallijn die zich meerdere jaren voor Batman: Arkham Asylum en Batman: Arkham City afspeelt. De game speelt zich af voor de opkomst van Gotham City’s meest gevaarlijke criminelen en toont een jonge en ongeraffineerde Batman die geconfronteerd wordt met een allesbepalend moment in zijn vroege carrière als misdaadbestrijder waarmee hij de weg inslaat om the Dark Knight te worden. Naarmate het verhaal zich ontrafelt zullen spelers vele belangrijke personages voor het eerst ontmoeten en daarmee essentiële relaties aangaan.Batman: Arkham Origins Blackgate is een 2.5-D game die de Batman Arkham ervaring voor het eerst op de Nintendo en Sony handheld systemen brengt. In deze game kunnen spelers de verhaallijn van de console versie voortzetten en meer details over het verleden van de Dark Knight ontdekken.Martin Tremblay, President, Warner Bros. Interactive Entertainment:

“Batman: Arkham is een gigantische triple-A videogame franchise en we zijn verheugd om deze ervaring uit te breiden met Batman: Arkham Origins. WB Games Montréal heeft een ongelofelijk getalenteerd team die verder bouwen op de prijswinnende gameplay en technologie van Rocksteady om fans een intense, meeslepende en kwalitatieve ervaring te bieden, waar ze dol op zullen zijn.”

Reid Schneider, Vice President en Executive Producer, WB Games Montréal:

“WB Games Montréal is vereerd met de kans een nieuw hoofdstuk in deze fantastische franchise te creëren met Batman: Arkham Origins. We zijn grote fans van de franchise en toegewijd om een ervaring te creëren die spelers meer van waar zij van houden biedt en dat spelers de kans geeft om als een jongere Batman te spelen in een nieuwe verhaallijn en uitgebreide wereld.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.