Deze week in de App Check: Fisherprice Storybooks. Voor de hele kleintjes is er steeds meer te vinden op je smartphone. Deze week een iPhone/iPad check over drie Fisherprice Apps.

Of het toeval is dat weet het niet maar ik heb vorig jaar meegedaan met een prijsvraag om een iPhone case te winnen van Fisherprice voor de kleine. Je moest iets leuks verzinnen waar FisherPrice iets mee kon doen. Ik kwam met het idee voor een e-book en een half jaar later kwam Fisherprice hiermee.

De App is erg leuk om je kleintje mee bezig te houden. Het idee is heel eenvoudig. Fisherprice heeft een Engelstalig kinderliedje omgezet naar een e-book met veel kleurtjes en muziek. Officieel kun je een soort boek erbij kopen waar je jouw iPhone in kan doen.

Je kleintje kan zelf de pagina omslaan door met de vinger het scherm aan te raken. Nadat je alle pagina’s gezien hebt speelt hij het hele liedje af. Je kunt naast read and sing ook read and play kiezen, dan word het liedje op een verhaal -achtige manier voorgelezen.

De app is verkrijgbaar in 3 varianten voor de iPhone en iPad. Volume 1Volume 2Volume 3

About Witchy

Mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 .

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.