We love shopping, Yes we do! Althans het grootste deel van de vrouwen houden ervan. In deze App Check een handig hulpmiddel bij online shoppen. Een must-have voor elke iPhone en iPad gebruikster.

Met de FashionChick App word je voorzien van alle laatste mode trends. Je kunt per onderdeel kiezen. Zo kun je met de App bladeren tussen truien, jurken, blouses, broeken, badmode, schoenen, accessoires en nog heel veel meer. Zelfs trouwkleding, zwangerschapsmode en sportkleding kun je bekijken.

Je kunt door alle producten heen bladeren, je kunt ook bepaalde dingen filteren, zo kun je zoeken op merken. Zoek je bijvoorbeeld een leuk truitje van Esprit? Dan kun je dit helemaal instellen. Ook kun je sorteren op shop. Heb je een goeie ervaring met een webshop en wil je bladeren door hun producten? Dan kan dit ook.

Op het moment dat je een product gevonden hebt klik je erop en word je doorgestuurd naar de webshop. Van daaruit kun je het product bestellen. Bij de meeste webshops kun je gewoon bestellen via je mobiele telefoon of iPad.

Naast het bladeren kun je kleding ook in je virtuele kledingkast hangen waar je later je favorieten kan terugkijken. Ook kun je jouw favoriet delen op Facebook en Twitter of per mail doorsturen.

Als laatste leuke extra is de App voorzien van al het laatste Fashionnews. Hoe draag je bijvoorbeeld strepen? En kun je in de kast kijken van een bekende Nederlander, maar je vind er ook kortingscodes. Kortom een must-have voor elke shop-a-holic! Klik hier om de App te downloaden voor de iPhone. Klik hier om de App te downloaden voor de iPad.

About Witchy

Mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 .

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.