Hoe omschrijf ik mijn favoriete game van dit moment? Stoer, verslavend, leuk en zelfs gezellig. Vandaag in de App Check de game Clash of Clans.

Clash of Clans is een strategie spel voor je iPhone of iPad. De bedoeling van het spel is dat je een dorp gaat bouwen. Je hebt een gemeentehuis, een academie waar je troepen kunt trainen, je hebt goud opslagplaatsen en elixer opslagplaatsen. Maar ook verdedigingswerken staan in je dorp.

In Clash of Clans is het de bedoeling dat je met de door jou getrainde troepen andere spelers gaat aanvallen. Door aanvallen te doen verdien je bekers en kom je op een rang lijst te staan. Maar je valt niet alleen aan, je wordt ook aangevallen. Het is daarom de bedoeling om je dorp zo sterk mogelijk te maken. Dit doe je door verdedigingswerken te plaatsen zoals muren, kanonnen of schuttertorens. Daarnaast train je jouw troepen, zodat ze sterk worden en makkelijk je tegenstanders aanvallen.

Naast je eigen troepen heb je ook een clan, deze kan je helpen met het geven van troepen die je kunt inzetten tijdens je gevechten of die worden ingezet tijdens je verdediging. Dit zijn gewoon andere mensen die de game spelen. Zo heb je ook verschillende Nederlandstalige clans. Tijdens het aanvallen heb je ook echt een strategie nodig want niet alle dorpen zijn hetzelfde. Je moet de verdediging van een dorp zien te omzeilen en vernietigen om te winnen. Je kunt andere spelers aanvallen maar ook tegen de computer spelen en zo missies volbrengen.

Gelukkig kun je ervoor zorgen dat je troepen sterker gemaakt kunnen worden. Dit doe je met je grondstoffen goud en elixer. Je zorgt met deze middelen voor updates en dat je dorp sterker wordt.

De game is heerlijk verslavend. Ik zit zelf in de clan ‘Kom Sjoelen’. Een gezellige bende met niet alleen jonge jochies waar ik zelf een hekel aan heb (sorry!) het is een gezellige bende die je bij elkaar hebt met van alles wat.

De game is geheel Nederlandstalig en je kunt hem downloaden via iTunes.

About Witchy

Mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 .

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.