Het is weer zondag, dus tijd voor een App Check. Dit maal de game Memory Invaders. Een spel ontwikkeld door het Nederlandse Thumbr.
Ik ben zelf niet zo van de ruimtespelletjes maar ik moet eerlijk zeggen dat deze game onwijs verslavend kan zijn. Memory Invaders is een memory spel met een ruimte-achtig tintje.

Je speelt plaatjes weg, maar let op want ze maken het je niet heel eenvoudig. Je moet namelijk alle plaatjes binnen een bepaalde tijd gevonden hebben. Ook hebben ze explosieven in het spel verwerkt. Pas op dat je deze niet te vroeg omdraait want je tijd krimpt aanzienlijk. Maar je kunt ook je tijd weer verdubbelen met de verdubbellaar.

De game heeft verschillende mappen die je kunt spelen. Het word natuurlijk steeds een stukje moeilijker.

Een leuke game om tussendoor te spelen. Je kunt de free-play versie spelen en de volledige versie die te verkrijgen is voor €0,89 cent.

De game voor op de Android toestellen vind je hier. En voor de iPhone en iPad hier.

About Witchy

Mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 .

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.