Als je in het bezit bent van een Android toestel, dan kan jij ook The Simppsons: Tapped Out installeren. Want deze gratis game is ook beschikbaar via Google Play.
The Simpsons: Tapped Out is zeer populair op the iPhone, iPad en iPod touch met 3.2 miljoen actieve dagelijkse gebruikers. Inmiddels kan je van level 25, naar level 26 toe en zijn er nieuwe items aan toegevoegd die je kan kopen.

Nieuwe fans van deze App zullen hun avontuur beginnen met het ongeluk wat Homer per ongelijk veroorzaakt waardoor Springfield compleet wordt weggevaagd. Het is aan de speler om deze iconische stad opnieuw te bouwen en Homer te helpen om zijn familie en vrienden te vinden. The Simpsons: Tapped Out wordt uitgebracht op Google Play met meer dan 30 favoriete personages uit de serie als Cletus, Millhouse en Ned Flanders. Spelers kunnen meer dan 300 humoristische missies spelen om “mmm… donuts” te verdienen die zij kunnen gebruiken om Springfield uit te breiden met meer dan 45 gebouwen zoals de Kwik-E-Mart, Springfield Elementary School en Duff Brewery. De echte fans kunnen ook plezier beleven aan exclusieve geanimeerde scènes waar de TV show bekend om is.

Download The Simpsons: Tapped Out gratis in de Google Play shop.

About Witchy

Mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 .

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.