Scribblenauts Unlimited is al beschikbaar voor de PC fanaten! De Nintendo 3DS en Wii U gamers moeten nog eventjes wachten voor zij hun creatieve geest los kunnen laten samen met Maxwell. Met de komst naar Steam zijn er ook verschillende achievements die je kan vrijspelen.
In Scribblenauts Unlimited maak je kennis met de familie van Maxwell. Wist jij dat hij een tweelingzus heeft? En heb jij eigenlijk een idee hoe Maxwell zijn magische notitieboek heeft gekregen? Daar ga je dan dus achter komen in deze nieuwe game.

Scribblenauts Unlimited bevat een nieuwe “Object Editor” functie, die de creativiteit in het spel vergroot door spelers dezelfde tools te geven als de ontwikkelaar, waarmee spelers hun creaties kunnen maken, benoemen en online delen. Spelers bouwen zelf objecten vanuit het niets of passen ieder object in-game aan door het instellen van de eigenschappen hoe het object zich gedraagt. Ze kunnen ook het uiterlijk aanpassen door het formaat te wijzigen, het object uit elkaar te halen en aanpassingen te doen in vormen en kleur. Deze zelf ontwikkelde objecten kunnen met alle spelers gedeeld worden om ook in hun wereld te gebruiken. Eerder verzamelde objecten en zelf ontwikkelde creaties van spelers kunnen worden bewaard in Maxwell’s ‘magische rugzak’ voor eenvoudige toegang en toekomstig gebruik.

Er zijn 25 achievements die je vrij kan spelen in Scribblenauts Unlimited. Het gaat voornamelijk om een bepaald aantal ‘Starites’ die je aan Lily geeft waarmee je er eentje kan vrijspelen. Maar ook het aanpassen van je avatar, het helpen van Maxwell’s broers en objecten ontdekken in verschillende categorieën. Voor de hele lijst kan je een kijkje nemen op de website van Steam.Scribblenauts Unlimited is te downloaden via Steam voor €27,99.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.