Bij de onthulling van de PlayStation 4 vannacht werd ook meteen een klein scala games geïntroduceerd die naar de PlayStation 4 komen. Destiny, Watch Dogs, Killzone: Shadow Fall, Deep Down, en meer.
Knack:Een nieuwe franchise voor de PlayStation 4 genaamd Knack werd bekend gemaakt. Knack gaat over een robot mannetje.


The Withness:Een andere game die bekend gemaakt werd was The Witness. Een op Myst geïnspireerde Indie game. In de game bevind je je op een eiland waar je op onderzoek uitgaat en mysteries oplost. De game is al 3 en een half jaar in ontwikkeling.


Killzone Shadow Fall:Killzone van Guerilla Games was de game die de vorige PlayStation hielp verkopen bij de launch. Ook ditmaal is Killzone het paradepaardje van Sony.


Driveclub:De racegames zijn ook vertegenwoordigd op de PlayStation 4. Evolution Studio is bezig met deze game die draait om team-based gameplay. Races kun je al maken via je mobile telefoon om zo vrienden uit te nodigen.


Infamous: Second Son:Hier werd ik zelf een beetje giddy van, want ik houdt van mensen met superkrachten, en die vind je in een andere PlayStation 4 titel, Infamous: Second Son.


Deep Down:Yoshinori Ono van Capcom kwam Deep Down aankondigen voor de PlayStation 4. Mannen in vette gear die tegen draken vechten, en nog iets met Sci-fi.


Watch Dogs:Ubisoft brengt Watch Dogs naar de PlayStation 4. Later komt die game ook nog naar de PC, PlayStation 3, Wii U en Xbox 360. Grand Theft Auto in een cyberpunk, futuristische mix.

Destiny:Bungie komt met Destiny. Deze MMO/First person shooter zal tegelijk verschijnen zowel op de PlayStation 3 als 4.


Ook Diablo III en The Witness komt naar de PlayStation 4 evenals een nieuwe Final Fantasy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.