Denda Games komt met een zeer leuke actie, Sjakie en de Spelletjesfabriek, waarbij je erg leuke prijzen kan winnen. Er zijn namelijk 12 Gouden CD’s verstopt tussen de spelletjes. Met het vinden van een gouden cd ga je naar een geheime locatie en kan je alle Denda Games winnen, een heel jaar lang!
De, Sjakie en de Spelletjesfabriek, actie is op 6 februari gestart en vanaf 16 februari zullen de Gouden CD’s te vinden zijn in de winkels van de Bart Smit. De allerlaatste Gouden CD zal via de Telegraaf verdeeld worden.

In navolging van zijn grote neef “Willy Wonka” heeft “Sjakie” van Denda Games ook besloten mensen uit te nodigen in zijn fabriek, De Spelletjes Fabriek!Sjakie heeft 12 Gouden Cd’s verstopt tussen zijn spelletjes , degene die deze Gouden CD vind krijgt een uitnodiging om naar De Spelletjesfabriek te komen. Op deze geheime locatie ontvangt Sjakie de 12 gelukkige vinders van zijn Gouden Cd’s.De actie start vandaag (6 februari) bij Rabradio (3FM) en Paul Rabbering heeft de eer de eerste Gouden CD weg te geven aan 1 van zijn luisteraars. Wanneer deze CD is gewonnen wint de “vinder” 1 jaar lang alle Denda spellen en krijgt zoals eerder genoemd een uitnodiging voor 2 personen op De Spelletjesfabriek!Vanaf 16 februari liggen de andere Gouden Cd’s verstopt in de speelgoedwinkels van Bart Smit en de allerlaatste Gouden CD is verstopt bij De Telegraaf (daarover later meer) maar vanaf vandaag kan de jacht op de Gouden Cd’s echt beginnen, exclusief bij Rabradio de vondst van CD 1.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.