We komen later dit jaar nog met een lijst met de fijnste gamechicks om naar te kijken, maar laten we het jaar vast goed beginnen met de knapste koppen op mannengebied. Vrouwelijke figuren, mannen die niet buiten anabole-steroïden lijken te kunnen en drugsmisbruikers; wij zijn er dol op! Lees hier wie tot onze top tien mooie gamemannen behoren.

10. Alistair 
Niet alle mannen uit Dragon Age lopen weg met deze blonde god, maar vrouwen zien hem vaak wel als romance-mogelijkheid. Hij is ook wel een beetje van het type ideale schoonzoon, Alistair. Het ligt er natuurlijk aan hoe je Dragon Age speelt, maar je kunt Alistair tot koning laten kronen of voor eens en voor altijd uitschakelen. Wij vinden deze metgezel ook wel iemand waar wij zelf mee kunnen romancen, vandaar dat hij voorkomt in deze lijst. Hij ziet er niet alleen ontzettend knap uit, maar ook erg schattig en loyaal. Hij schijnt geïnspireerd te zijn door Xander uit Buffy the Vampire Slayer en Malcolm uit het geweldige Firefly en daar kunnen wij ons helemaal in vinden.


9. The Rock

Of hij nou nog steeds The Rock genoemd wil worden of gewoon Dwayne Johnson, wij zien hem graag worstelen in de populaire game WWE ’13. Hij lijkt ontzettend goed op zijn verschijning in de echte wereld en dat is voor menig Female-Gamers-redacteur een grote plus. Bovendien is The Rock niet alleen bekend als worstelaar, maar ook als hele schattige papa in de film The Game Plan. Wij hopen dat er binnenkort een modder-versie uitkomt van WWE 13.


8. Dante
Zijn zilverwittige haar, zijn emo-achtige uitstraling en zijn kledingsmaak maken Dante tot een van de snoepjes uit onze lijst mooie gamemannen. Hij heeft iets vrouwelijks, wat we van de meeste mannen in dit lijstje niet kunnen zeggen. Zijn nonchalante manier van doen maken hem extra stoer in zijn oorlog tegen demonen in de gameserie Devil May Cry. Helemaal menselijk is hij niet, want zijn vader is een demoon. Een beetje complex is die Dante wel, maar dat vinden wij bakvis-achtige dames natuurlijk alleen maar machtig interessant.


7. Vaas Montenegro

Hij heeft wat weg van Game of Thrones-ster Jason Momoa, Far Cry-hoofdrolspeler Vaas. Hij is een beetje een weirdo, maar wat wil je als je als piraat al hartstikke lang op een eiland probeert te overleven. Hij maakt rare grappen, zegt regelmatig het F-woord en zit onder de tattoos. Hij is onvoorspelbaar, aan de drugs en ontzettend gewelddadig. Wat een foute man. Toch deed hij ons het uitermate knappe koppie van Jason Brody even vergeten in Far Cry 3…


6. Batman

Superhelden zijn tof, maar ze zijn pas echt onweerstaanbaar als ze geen magische krachten nodig hebben om de wereld te redden. Batman, die in het gewone leven Bruce Wayne heet, kwam voor in de meest populaire games van de afgelopen jaren: Batman Arkham Asylum en Batman Arkham City. Hij is een interessante gast omdat hij weinig zegt, maar overduidelijk duistere gedachten kent. Nu ziet hij er in de laatste videogames helemaal geweldig uit omdat de graphics over het algemeen van hoge kwaliteit zijn, waardoor wij graag die laatste game graag nog een keer helemaal spelen op Wii U met zijn speciale Armored Edition.


5. Leon Kennedy

Deze mooie man heeft vaak te kampen met wezens die deze lijst nooit zullen bereiken, namelijk geïnfecteerde zombie-achtige griezels. Leon Scott Kennedy is bekend van de Resident Evil-franchise en we zagen hem voor het eerst in Resident Evil 2. Hij heeft bovendien een mooie carrière achter de rug, want hij is van politie-agent opgeklommen tot geheim agent. Wil jij nog meer lekkers met een Leon-tintje? Dan moet je zeker de film Resident Evil: Retribution kijken, waarin voormalig model Johann Urb de rol van de hunk vertolkt.


4. Jin Kazama
Sinds we hem voor het eerst ontmoetten in Tekken 3, hopen we hem in elke vechtgame tegen het overmatig gespierde lijf te lopen. Zijn stoere zwarte broek met vlam en zijn gitzwarte haar dat als een vuurtje omhoog steekt, maken hem een hete verschijning. Toch hebben we ook medelijden met hem. Zijn moeder verdween uit zijn leven toen hij nog maar een tiener was en zijn opa heeft hem op nogal nare wijze verraden. Niet dat het bij Jin echt draait om zijn verleden, want het gaat ons in deze lijst vooral om zijn supermooie vechtmoves en dito hoofd.


3. Cloud Strife

Van alle mannen in deze lijst zijn we het er unaniem over eens: Cloud Strife heeft het beste kapsel. Het piekt –lekker Japans- alle kanten op, is prachtig blond van kleur en het doet zijn blauwe ogen extra goed uitkomen. Wij verdrinken er elke Final Fantasy-game waar hij in voorkomt weer in. Hij zit psychisch gezien nogal ingewikkeld in elkaar en komt vaak nogal arrogant over, maar eigenlijk heeft hij maar een klein hartje en is hij zelfs ietwat verlegen. Dit is een droomdude en die hoort zeker hoog in onze Top 10 mooie gamemannen.


2. Nathan Drake

Dit is waarschijnlijk de bekendste man uit onze lijst. Nathan Drake werd door uitgever HUB zelfs getrakteerd op een magazine dat zijn naam droeg en helemaal in het teken stond van Drake’s avontuurlijke eigenschappen. We kennen hem uit de Uncharted-franchise van Naughty Dog, waarin hij elke keer weer te maken krijgt met criminelen, archeologische vondsten enzovoorts. We zijn dol op zijn mooie, slanke figuur en zijn geweldige uithoudingsvermogen. Hoewel, we zijn een beetje schrokken van zijn Doughnut-alter ego in de Vita-kaartgame van Uncharted…


1. Connor Kenway
Misschien noem jij onze mysterieuze man uit de laatste Assassin’s Creed liever Ratonhnhaké:ton, want zo heet hij echt. Hij is voorvader van Desmond Miles en de twee vertonen in ieder geval de overeenkomst dat ze er allebei geweldig uitzien. Connor verschuilt zich vaak onder zijn moordenaarscapuchon en dat verbaast ons niet, gekeken naar wat hij meemaakte met leden van de Templar Orde toen hij nog maar vijf jaar oud was. Net als veel andere heren in deze lijst, heeft ook Connor mommy-issues. Ze verdween uit zijn leven, toen zijn hele dorp werd afgebrand in zijn kinderjaren.

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.