Al 25 jaar zangeres, dat is een hele prestatie, naast zoveel platen, clips en zelfs een filmopname is een eigen Wii Game krijgen natuurlijk helemaal stoer. Ik mocht mee dansen en swingen met de game Kylie Sing & Dance
Tubby Games mocht de game ontwikkelen. ZEn het spijt me zeer maar wat mij opvalt is dat ze er misschien hun best wel voor hebben gedaan, maar dat ze er echt wel meer in hadden mogen steken. Kylie verdient een hip menu, mooie graphics en een spetterende dansact, maar geen van alle komt in deze game naar boven.

Een saai menu waarbij je kunt kiezen uit zingen of dansen. Zingen met stem van Kylie of zonder stem van Kylie. En dansen met een of meerdere personen.

Op het moment dat ik kies voor de carrière mode, moet ik starten met een nummer, hierin heb ik totaal geen keuze. Het eerste wat ik denk als ik de titel van het nummer zie is Locomotion wat? Ik ken in het totaal misschien twee liedjes van mevrouw Minogue. Het valt me nog mee dat deze twee nummers wel in de game verwerkt zijn, maar je moet ze eerst vrijspelen. Je moet dus een echte fan zijn wil je de game kunnen waarderen.

Omdat het zinggedeelte me erg tegen is gevallen en ik mijn review een positieve wending wil geven heb ik vol goede moed het dansgedeelte geprobeerd. Helaas word ik daar niet vrolijker van. De graphics zijn erg slecht, het lijkt wel of het allemaal heel onscherp is, de zangeressen zien er getekend uit maar zijn gezichtsloos. Kylie vind ik wel altijd van het beeld af spetteren maar de danseressen doen dit absoluut niet. Verder herken ik het idee van moves voordoen uit de Just Dance games.

Wat dan wel leuk is, is het meezingen met quickplay. Als je Kylie fan bent kun je lekker alle liedjes meezingen. Je hebt keuze genoeg.

Ik had me eigenlijk wel verheugd om de game te gaan spelen, de cover ziet er spetterend uit, Kylie is een geweldige zangeres en mijn insteek om al het positieve uit een game te halen faalde helaas. Ik kan hier weinig meer van maken. Het is alles behalve wat ik verwacht had van de game.

Mijn Score:Gameplay: 5/10Fun: 6/10Levensduur: 4/10Graphics: 4/10Originaliteit: 4/10Totaalscore volgens reviewer: 4,6

About Witchy

Mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 .

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.