Zelf volg ik 3FM op dit moment, ik vind het glazen huis een erg goede actie. Op dit moment zijn de DJ’s Giel, Michiel en Gerard bezig met Let’s hear it for the babies. Je kunt ze via de 3FM applicatie volgen. Tijd voor een App Check.

Ik volg het glazen huis ieder jaar trouw. Nu heb ik wel een mening erover. Ik vind het onwijs stoer en goed wat de mannen van 3FM doen. Ze staan op dit moment al op een tussenstand van 6.142.180 miljoen euro, meer als alle andere jaren over dezelfde periode. Onwijs goed natuurlijk! Want niets is zo belangrijk als goede kraamzorg en goede zorg tijdens een bevalling.

De app stelt eigenlijk weinig voor. Er is een live pagina, waar je live radio kan luisteren en nu tijdens Serious Request live kan kijken. Let op als je een 3G gebruikt want je streamt constant data. Dit kan nog wel eens hard gaan voor je internet verbruik. Naast het live luisteren kun je ook per uur terugluisteren.

Naast het live luisteren en terug luisteren kun je ook via het web kanaal alle andere kanalen van BNN/3FM beluisteren.

Voor zover de appcheck van deze week. Kort maar krachtig! De applicatie kun je downloaden in de App Store en in de Google Play Store

About Witchy

Mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 .

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.