Vier samen met jouw Sims in je mobiele telefoon kerstmis, de update kan je nu verwachten en brengt nieuwe features met zich mee! Maar The Sims FreePlay heeft meer, de game is namelijk een jaar geleden op de markt gekomen en heeft daarom een aantal leuke statistieken voor ons.

Maar eerst even terug naar de Holiday Update voor The Sims FreePlay. De nieuwe update bevat behalve een kerstsfeer ook de volgende nieuwe features:

  • 12 dagen voor Kerstmis – Help de kerstman, dek de zalen en word beloond met een groot cadeau op eerste kerstdag!
  • Vang vis – gooi een hengeltje uit in het park om zeldzame vissen te vangen en verdien beloningen door ze alle 12 te vinden.
  • Modeontwerper – Droom ervan, ontwerp het en werkt het uit! Sims kunnen fashionista spelen door nieuwe outfits te ontwerpen in de Modestudio. Maak je eigen modelijn om exclusieve outfits in de verkleedwinkel te ontgrendelen.

Je kan The Sims FreePlay GRATIS downloaden in de AppStore en via Google Play.Vanwege het eenjarige bestaan van The Sims FreePlay heeft EA Games een factsheet gemaakt met hierin wat statistieken van deze game. Zo zijn er al 15 biljoen minuten gespeeld, 4,5 miljoen koppels getrouwd, 2 miljoen babys geboren, 250.000 cupcakes gegeten en nog veel meer! Bekijk de hele lijst met leuke weetjes hier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.