In 2011 won Jacob Kok Project Catwalk en nu heeft hij zijn handen ineen geslagen met De Sims 3. Jacob zal zijn collectie PARADIJS tijdens de 18e Amsterdam Fashion week presenteren en deze kan je ook terug gaan vinden in De Sims 3.
Beide partijen laten het volgende weten over deze unieke samenwerking.Met PARADIJS vervolgt Jacob Kok zijn onderzoek naar de betekenis van mode in de virtuele wereld.

‘We bevinden ons een groot gedeelte van de dag in een virtueel domein. Ik ben geïnteresseerd in de manier waarop we onszelf online- via onze alter ego’s presenteren. Ik vind het enorm spannend om samen met De Sims een balans te vinden tussen een fysieke en virtuele collectie.’

Pien Ooms, Sr. Product Manager EA Nederland:

“Sims spelers zijn zeer geïnteresseerd in mode items en accessoires voor in hun game. Diverse sterke merken en celebs als Katy Perry hebben al eerder met De Sims samengewerkt, maar deze samenwerking met een specifieke mode ontwerper is in Nederland voor het eerst.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.