Lieve allemaal, namens heel het Female-Gamers team wens ik jullie het allerbeste voor 2013. En als ik namens mijn collega Saskia spreek ook een gamevol 2013 natuurlijk!
Het einde van een jaar en het begin van een nieuw jaar zijn van die momenten om terug te kijken, vooruit te kijken en (goede) voornemens bekend te maken. Voornemens kan je elke dag maken en hoef je niet tot een jaarwisseling mee te wachten. Terugkijken kan leuk zijn. Wat was leuk, wat was minder leuk en waar wil ik meer of juist minder van? We hebben weer veel artikelen geschreven, veel games mogen reviewen (bedankt uitgevers!!), naar verschillende evenementen geweest en veel veel nieuws gedeeld. Nu kan ik wel een hele lijst op gaan noemen met items die leuk zijn, maar je kan ook zelf in onze archieven kijken natuurlijk.

In 2012 hebben we een paar nieuwe dingen gedaan, waar we in 2013 lekker mee verder gaan. Zo hebben we de Casual Friday opnieuw geintroduceerd in samenwerking met Denda Games, hebben we elke week een column te lezen en elke zondag een ‘App Check’ waarin leuke iPhone/Android Apps onder de loep genomen worden. Hier gaan we in 2013 gewoon mee verder. Ook hebben we onze handjes laten wapperen met een reeks DIY (Do It Yourself/Doe Het Zelf) items waar we ook lekker mee doorgaan.Ook zullen er meerdere vaste items gaan verschijnen zodat je elke week/maand je vaste portie van bepaalde artikelen kan lezen. Wat dit allemaal zal zijn kom je snel genoeg achter. In elk geval hebben wij er weer volop zin aan en gaan in de loop van komende week weer lekker aan het ‘werk’! Eerst even alle oliebollen en alcohol uit onze lichaam laten werken. Doe voorzichtig met vuurwerk, want je handen en vooral vingers heb je nodig om te gamen!Een fijn uiteinde en een goed en gezond 2013!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.