Als je zoveel op een gamekarakter lijkt moeten de makers je haast wel in dienst nemen! Dit is het geval van Anna Moleva die zoveel op het gamekarakter Elizabeth lijkt uit Bioshock Infinite dat ze door Irrational Games in dienst is genomen.

Bij het bewonderen van de foto is de gelijkenis verbluffend goed. Irrational Games is sowieso dol op alle Bioshock cosplayers, maar Anna Moleva heeft een streepje voor, daarom hebben ze haar gevraagd of zij Elizabeth tot leven wil wekken. Je kan Anna, uh, Elizabeth op geselecteerde evenementen tegen gaan komen in de toekomst. Maar ook zal zijn schitteren in de reclame die op de tv zal verschijnen.

Een kort interview met Anna kan je vinden op deze website. Anna heeft meerdere cosplay karakters nagedaan en je kan veel foto’s vinden op haar deviantART profiel en ze heeft ook een ‘fanpage’ op Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.