Je kinderen games laten spelen en ze er ook iets van laten leren is natuurlijk handig. Maar wat als een gamekarakter als Link ‘verwend en ongemakkelijk’ overkomt en je wilt dat je dochter ook vrouwelijke helden leert kennen? Tja, dan moet je de game zelf maar even onder handen nemen.En dat heeft een vader voor zijn dochter gedaan. Hij heeft hiervoor gebruik gemaakt van de zogenaamde Doplphin-emulator om de aanpassing in de game te laten verwerken. En nu kan zijn dochter Link als haar grote voorbeeld zien. Want ook vrouwen kunnen helden zijn. In deze speciale versie van The Legend of Zelda: The Wind Waker is Link zijn of uhm.. haar? zusje ook meteen van geslacht veranderd. Dus heb je een vrouwelijke Link met een broertje in plaats van een zusje. Want ook grote stoere zussen kunnen kleine broertjes reddenVia de website, van de vader in kwestie, staat stap voor stap uitlegt hoe deze zelfgemaakte patch ge√Įnstalleerd kan worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.