In Need For Speed Most Wanted ben jij je vrienden te snel af en geef je de politie alleen de blik naar je mooie achterwerk. Van de auto natuurlijk! De, op de E3 2012 uitgeroepen tot beste, racegame komt op veel verschillende platformen binnen, je kan er gewoon niet meer omheen.
Need For Speed Most Wanted maakt gebruik van uitgebreide sociale functies bij alles wat je doet in de game. Daarnaast gebruik je de ‘Autolog 2’, de functie, die al je racetijden bijhoudt en de Speed Points die je hebt verdiend. Hiermee maakt het racen tegen je vrienden nog meer tot een uitdaging. Wie van jullie wordt de Most Wanted?

Matt Webster, uitvoerend producent bij Criterion Games wrote
“We slepen al jarenlang prijzen in de wacht met onze kaskrakers en Need for Speed Most Wanted was onze kans om deze serie te vernieuwen en het hele genre nieuw leven in te blazen. We hebben het over een compleet andere boeg gegooid en een game gemaakt met een volledig open structuur, zodat spelers zelf bepalen in welke auto ze rijden en wat hun rijstijl is, zonder dat ze door hun keuzes worden beperkt. Zo is een afwisselende gameplay ontstaan, die de vrijheid biedt om te spelen zoals jij dat wilt. Schakel je vrienden uit in een race naar de finish, verken de stad op zoek naar nieuwe auto’s, race langs flitspalen, spring door billboards of ga een Autolog-aanbeveling aan. Je hebt niet alleen volledige vrijheid, maar wordt ook beloond voor alles wat je doet. Alles draait in Need for Speed Most Wanted om jou en je vrienden. Zo’n groot aantal sociale functies is ongekend in deze generatie games.”

Need For Speed Most Wanted is beschikbaar voor de Xbox 360 met Kinect, PlayStation 3, PC, PlayStation Vita, iPhone, iPad, iPod touch en Android. Je kan de game downloaden in de App Store voor je iOS of via Google Play voor je Android smartphone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.