Eindelijk weer eens tijd voor een app check! Eerder checkte ik regelmatig Android apps voor jullie maar sinds kort heb ik mijn Android toestel verwisseld voor een iPhone 4, en vrolijk dat ik daarvan word! Want nu kan ik The Creeps spelen, een verslavende game voor de iPhone en iPad.Wie zijn the CreepsThe Creeps zijn wezentjes die in je kast leven. The Creeps zijn eigenlijk heel cute, ze staan bekend als griezels maar dat zijn ze eigenlijk niet echt. The Creeps zijn spookjes, vampieren, skeletten en vleermuizen.

Wat voor soort game is the CreepsThe Creeps is een Tower defence game. Je doel is om een kindje wat in zijn bed ligt te beschermen tegen The Creeps. The Creeps komen uit een kast want daar zitten de griezels vaak verstopt in de beleving van kleine kinderen. Ze maken het kind bang en het is jouw taak om te zorgen dat ze niet bij het kindje komen. Je beschermt het kindje door met wapens the Creeps te verslaan. Je hebt een soort lijm wat ze vertraagt een soort kanon wat schiet, een soort zaklamp achtig iets waar stroom uitkomt, een boomarang, en messen, daarnaast heb je nog extraatjes die je elk level kunnen helpen.

The Creeps komen in waves, een game heeft tussen de 20 en 50 waves die je moet zien te overleven. In totaal mogen er 10 Creeps of 5 bazen tot aan het bed komen voor je game over bent. Dus als er een Creep stiekem voorbij gaat en je deze niet verslagen krijgt is er gelukkig nog niet zoveel aan de hand. Naast de gewone Creeps komen er nog bazen, om de 5/10 waves. Ligt een beetje aan het level. Deze zijn wat moeilijker te verslaan en komen ook niet met meerder tegelijk. De game kent 3 verschillende niveaus easy, normal en hard.

Wat is er nou zo leuk aan the CreepsDe game speel je heel gemakkelijk even tussendoor. Het enige nadeel is als je verder bent en levels uitgespeeld hebt, dan zijn er meer waves. Ik heb de game inmiddels uitgespeeld op easy, ben bezig met normal en de eerste levels heb ik gehaald op hard modes. Ik vind de game gewoon onwijs verslavend, hij blijft gewoon erg leuk ik speel hem nu al een tijdje. Ook de geluidjes wat ze maken als je ze verslaat zijn cute.

App factsDe game is gratis te downloaden via de itunes store. Verder naast the Creeps kun je ook levels spelen met dino’s , voor kerst of the 4th of july. Ook kun je extra levels kopen via de itunes store. Hier zitten kosten aan verbonden. Helaas voor Android gebruikers de game is iPad, iPhone en iPod only. Download hier de game.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.