Als er iemand gek is van meubels kijken dan ben ik het wel, ik kan echt uren zoet zijn in winkels om ideeën op te doen voor een nieuw interieur. Helaas laat de portemonnee het niet toe, maar kijken is natuurlijk altijd leuk!
Als de Ikea Catalogus op de mat valt ben ik altijd net zo blij als vroeger bij het Intertoys boek dat verscheen! En raad eens? Je kunt de Ikea Catalogus nu overal bekijken op je iPad of iPhone, want er is een applicatie van!

Lang leve de appstore, als je gaat rondkijken voor leuke apps kom je dus nog wel eens wat tegen, zo kwam ik eerder dus de Ikea Catalogus tegen. Je kunt bij deze app zelf je land aangeven, om dus zo ook van dat land de catalogus te zien.

De app zelf stelt niet zo heel veel voor, je kunt de keuze maken of je de gehele catalogus wil zien of alleen van de keukens & apparatuur, garderobekasten, een opbergsysteem of badkamer. De folders zijn allemaal Nederlandse folders. Daarnaast kun je ook nog de internationale publicaties downloaden.

Naast het bekijken van de folders kun je ook kijken welke Ikea vestigingen Nederland heeft. Als je locatievoorziening hebt ingeschakeld zoekt hij zelf de dichtstbijzijnde Ikea bij jou in de buurt.

Wat wel leuk is, is dat je op de pagina kunt klikken, kunt zien welke producten je kunt kopen en wat deze kosten, de maten, een losse foto, voorraadinformatie, de kleuren. Net zoals je kunt kijken op de internetpagina van Ikea.

Een echte lifestyle app die voor de Ikea / meubel fan een musthave is! Ondanks dat ik de aanbiedingen mis die je bijvoorbeeld via een Ikea family card kunt krijgen, of een optie dat je de nieuwste collectie kunt zien is de app zeker leuk om te hebben. Wellicht een idee voor Ikea om hun app ooit uit te breiden met deze extra’s. De app download je hier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.