Activision introduceert drie nieuwe personages voor de game Skylanders Giants. De drie nieuwe personages die in de Skylands de strijd aan gaan met het kwaad heten Hot Head, Sprocket en Flashwing. Hot Head heeft het element; vuur, Sprocket; tech en Flashwing; aarde.
Hot HeadElement: VUURUitspraak: ‘Hey! I ‘m on Fire!’Bio: Hot Head was altijd al een temperamentvolle vuur Giant. Maar toen magische olie in Skylands werd ontdekt, werd er pas echt brandstof aan het vuur toegevoegd. Zo spannend als de ontdekking was, zo kort duurde de vreugde. Na slechts 5 minuten kwam er een abrupt einde aan toen Hot Head wilde afkoelen en in het dikke zwarte zwembad van olie dook waardoor het hele eiland explodeerde! Het zou nog 2.000 jaar duren voor er opnieuw magische olie ontdekt zou worden. Het had grote impact op Hot Head. Vanaf dat moment was hij een met magische olie, wat hem de mogelijk geeft een oneindige hoeveelheid brandstof te maken. Deze specialiteit maakt hem ongelooflijk wispelturig, zeer ontvlambaar en klaar om alles in brand te steken wat hem in de weg staat.

SprocketElement: TECHUitspraak: ‘The Fix is in!’Bio: Sprocket groeide op met alle voordelen van een echte, rijke ‘Goldling’. Maar ze gaf weinig om luxe. In plaats daarvan groeide ze op in de werkplaats van haar oom, waar ze leerde om zijn technische uitvindingen te bouwen en te repareren. Maar alles veranderde op de dag dat haar oom op mysterieuze wijze verdween. Toen ze uiteindelijk ontdekte dat Kaos achter zijn verdwijning zat, bouwde ze een vechtpak en ging achter hem aan. Ze liet de luxe en rijkdom van haar familie achter. Vanaf dat moment was Sprocket toegewijd te strijden tegen de krachten van het kwaad, terwijl ze nooit de hoop verliest om weer herenigd te worden met haar geliefde oom.

FlashwingElement: AARDEUitspraak: ‘Blinded by the Light!’Bio: Flashwing’s oorsprong is een waar mysterie. Maar haar eerste verschijning was toen Bash een wens deed dat hij kon vliegen en toen hij vervolgens omhoog keek een lichtgevende streep in de hemel zag. Het landde in de vallei eronder en in het midden van de gloeiende inslagkrater was een grote geode – welke plotseling openbarstte en waar Flashwing uit tevoorschijn kwam. Bash is die dag wellicht niet de lucht in gegaan, zijn hart deed dat zeker wel door de schoonheid van Flashwing… en haar dodelijkheid. Zodra Bash dichter stapte, draaide de ‘Gem Dragon’ naar hem toe. Niet wetende of hij een vriend of vijand was, schoot ze hem van de klif met de krachtige laser in haar staart! Misschien vloog Bash die dag toch wel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.