Het is weer oktober en dan is het de maand van de Pink Ribbon, oftewel borstkankermaand. Sinds 2003 is dit al zo en ook wij als vrouwen, die dan ook nog eens gamen, geven op deze manier aandacht voor deze actie. Je kan ook zelf een steentje bijdragen.
Dat doe je bijvoorbeeld door het Aandacht Magazine te kopen. De gehele opbrengst gaat naar Pink Ribbon! Of deel te nemen aan een evenement die door verschillende organisaties georganiseerd worden. Het overzicht kan je in de Pink Ribbon Agenda vinden. En je kan een item uit de Pink Ribbon shop kopen.Elk jaar lanceert Pink Ribbon een speciale geluksarmband. Met deze armband wordt op een bijzondere manier aandacht gevraagd voor de borstkanker patiënt van vandaag de dag. De armband staat symbool voor kracht, aandacht, de hoop en geluk die je iemand toewenst. Geen felroze zoals je wellicht gewend bent van de eerdere Geluksarmband edities, maar deze keer is gekozen voor zachte en subtiele kleuren. Naast deze 2012 editie van de geluksarmband zijn er ook andere producten die je kan kopen.

Van alle artikelen die je in de Pink Ribbon shop koopt gaat een bepaald bedrag naar de Pink Ribbon organisatie, op de website staat ook aangegeven hoeveel dit is. Zit er iets voor jou tussen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.