Begin september wist ik al te vertellen dat er een opvolger van de fashion game Style Boutique zou gaan komen. Inmiddels is dit door Nintendo bevestigd en komt deze game voor de Nintendo 3DS in november al uit.
De opvolger van Style Boutique heet ‘New Style Boutique’ en zal exclusief voor de Nintendo 3DS gaan verschijnen op 16 november 2012. Wederom ben je een mode-assistent van een nieuwe modewinkel in de stad en probeer je op te werken naar de positie van boetiek eigenaar. Als je dit voor elkaar krijgt zal jouw kledingstijl de hele stad beïnvloeden en kan je als ster stralen op de catwalk.Het is de bedoeling dat de klanten die in jouw boetiek komen voorzien worden van een nieuwe look. Soms een enkel item, soms een complete make-over. Er zijn ongeveer 12.000 artikelen van diverse merken, inclusief accessoires en voor het eerst tassen en mannenkleding!

In deze Nintendo commercial schittert actrice Sarah Hyland, die je wellicht kent van de comedy serie Modern Family. Je kan New Style Boutique alvast bestellen bij Bol.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.