Onlangs werden er tijdens een showcase van EA Games en Maxis verschillende nieuwtjes naar buiten gebracht van SimCity en De Sims 3. Er werd ook een flinke hint gegeven naar een uitbreiding die met de universiteit te maken zou kunnen hebben.
Tijdens de showcase werd er een onder andere een nieuwe buurt en een nieuw accessoirespakket aangekondigd voor De Sims 3. Eerder in de showcase kwamen discodansers het podium op, waarna vrij snel verteld werd dat dit niet de bedoeling was, maar dat ze dan toch de 70’s, 80’s & 90’s accessoires gingen aankondigen.

Zo tegen het einde van de showcase kwamen er twee personen het podium op, de ene gehuld in een tijgerpak en de ander in een afstudeer gewaad zoals we die gewend zijn van de Amerikaanse universiteiten. Ik heb een aantal screenshots gemaakt om je een idee te geven, maar er werd verder niets over verteld. Zou het dan toch een stille hint zijn naar een nieuw uitbreidingspakket die te maken heeft met de universiteit?

Het is dus afwachten of deze geruchten binnenkort worden bevestigd of juist ontkent. Voor De Sims 2 kwam er ook al een universiteits-uitbreiding uit, vernederlandst naar studentenleven. We houden het in de gaten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.