De monsterlijke nieuwe karakters in De Sims 3 uitbreiding Bovennatuurlijk (Supernatural) krijgen gezelschap van ander vreemd gespuis. In de uitbreiding Jaargetijden, die in november zal verschijnen, komen een aantal aliens als speelbare karakters langs.

Sims fans kunnen hun lol niet op want de veelgevraagde en mysterieuze aliens komen terug! In The Sims 2 konden jouw Sims ontvoerd worden door de groene wezens en vaak kwamen de mannen zwanger terug. Je mag natuurlijk wel verwachten dat met de terugkeer van de aliens er meer is dan alleen een spontane ontvoering als je door je sterrenkijker loert.

Hoe weten je Sims nu dat ze niet alleen zijn in het universum? Als zij zich hier niet mee bezig houden zal hun dag-tot-dag leven er hetzelfde uit blijven zien, voor het grootste deel dan. Als je Sims slapen, komen deze vreemde snuiters soms een bezoekje aan de wereld brengen en gaan dan bezig met het verzamelen van onder andere inlichtingen van missies, het scannen van objecten om gegevens van de Sims planeet te verzamelen en af ​​en toe laten ze aanwijzingen achter van hun aanwezigheid. Als je een sprankelende afwijking in de lucht ziet dan is de kans groot dat er een verhulde UFO zweeft boven een Alien die op dat moment een bezoek aan jouw wereld brengt.

De Aliens worden brutaler in hun missie om de planeet te verkennen. Het kan maar zo zijn dat het tijd is om te experimenten op levende proefpersonen, jouw Sims!! Sims kunnen zomaar wakker worden in het midden van de nacht en op onverklaarbare wijze naar buiten getrokken en dan ontvoerd worden. Niemand weet precies wat er gebeurt in deze tijd, maar je Sims komen weer thuis! Ze kunnen zich er haast niets van herinneren wat er is gebeurd en hebben last van paranoia. Zeker dat wriemelende gevoel in de buik van je Sims is vreemd, maar zal na een paar dagen vanzelf herstellen!

Er zijn Sims die verlangen naar contact met deze wezens en doen mee aan bepaalde activiteiten die de aandacht zal trekken van Aliens. Het bestuderen van de sterren door een telescoop of het verzamelen van de ruimte rotsen zal niet onopgemerkt blijven als de buitenaardse wezens de activiteit van de Sims controleren. Sims die op zoek zijn naar meer tussen hemel en aarde kunnen ook vrienden worden met Aliens en mogelijk zelfs een relatie opbouwen. Een Alien kan uiteindelijk zelfs gevraagd worden of deze deel wil uitmaken van de familie en deze hierbij te voegen.

Het verzamelen van gegevens gaat op in beide richtingen. Want ook de Sims willen graag meer over buitenaardse wezens leren. Het leger is erg royaal als een Alien zijn eigen soort verraad. Daarnaast is de Wetenschap erg geïnteresseerd in de biologie van de Aliens. Elke vreemdeling is meer dan welkom om zich te melden voor een carrière als proefpersoon in het Laboratorium.

Zodra je een buitenaards wezen in je huishouden hebt, zult je ontdekken dat deze beschikken over telepathische vermogens! Wilt je meer weten over je schattige aardbewoner buurman? Voer een mentale scan op hem en leer alles over zijn eigenschappen. Is een object in je huis kapot? Deze zijn met golven van mentale energie zo goed als nieuw te maken! Is je huis een beetje rommelig? Waarom nodig je dan geen vriend uit en maak je deze je mentale knecht? Te weinig geld? Gebruik gecontroleerde uitbarstingen van mentale kracht om edele metalen en edelstenen te transmuteren om hun waarde te verhogen of zelfs volledig te veranderen.

Al deze nieuwe bevoegdheden komen met een prijs; elke keer dat je hier gebruik van maakt kost dit mentale energie. Aliens zijn geëvolueerd tot het punt waar ze het niet langer nodig hebben om te slapen elke nacht, maar ze hebben wel een nieuwe Brain Power die wel energie nodig heeft. Gelukkig, is dit simpel te herstellen. gewoon op een rustige plaats mediteren en de grijze massa blinkt weer van energie. Als je Alien snel wat vermogen nodig heeft, kan deze altijd ruimte rotsen consumeren voor een grote boost, zorg dus dat je deze bij je hebt.

Het is duidelijk dat aliens machtige wezens zijn, maar een aantal van deze krachtige mogelijkheden kan je ‘unlocken’ door het gebruik van hun UFO. Een UFO is het vervoer van de Aliens en ze zippen snel in de stad, het bied dan een simpele auto. Terwijl de Alien rondvliegt in een UFO, kunnen zij hun vrienden ontvoeren, voor de lol. Al vinden de Sims die dit geberud dit iets minder lollig! UFO’s kunt ook hevige stormen in de wereld veroorzaken. Als zij door de atmosfeer en wolken heen vliegen kunnen ze hevige neerslag creëren. Aliens zijn nog steeds aan het experimenteren met dit aspect van hun technologie, dus kijk uit voor sneeuwstormen in de zomer.

UFO’s kan ook opgewaardeerd worden voor extra functionaliteiten. Zo bind je raketten aan je UFO om ver door de ruimte te kunnen reizen. Ze bezoeken verre planeten, zoeven door asteroïde velden of maken zelfs een snel uitstapje naar de maan. Je Aliens komt terug met verhalen over hun avonturen en misschien zelfs met een aantal speciale objecten die ze opgepikt hebben langs de weg. Maar je kan ook laserkanonnen aan je UFO binden en zo de buurt met zijn bewoners terroriseren. En kijk hoe de Sims op de vlucht slaan.

Aliens zijn een van de meest actievolle en intrigerende wezens die ooit toegevoegd zijn aan De Sims! Deze blog, terug te vinden op TheSims3.com is slechts een voorproefje van wat je kunt verwachten als jij je mengt met Aliens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.