Ik neem je mee, ik neem je mee op reis ik neem je mee, naar Pandaria! Gelukkig hoef je er niet zo ver voor te gaan, als je de expansion World of Warcraft: Mists of Pandaria besteld hebt hoef je er de deur niet eens voor uit. En wat ben ik blij met Blizzard deze keer!

Ik hoef niet eens te wachten op de postbode om kennis te maken met de pandabeertjes, de nieuwe aanwinst in de game. Want als je game ge-update is kun je al gaan rondkijken in Pandaria! Ik ga jullie meenemen op mijn avontuur en dit ga ik doen in delen. In dit deel laat ik jullie kennis maken met de Pandaren. Wie ze zijn en waar ze vandaan komen. De Pandaren zijn een nieuw ras die in de nieuwste uitbreiding van World of Warcraft zijn toegevoegd. Ze zijn het neutrale ras, want op level 10 na de training kun je kiezen of je naar de faction Horde of naar de faction Aliance wilt. Op het moment dat je een keuze maakt kun je niet meer met andere spelers communiceren die de andere faction hebben gekozen. Als je eenmaal gekozen hebt kun je wel weer tegen andere spelers praten en guilds joinen. De Pandaren spelen gewoon mee met de verschillende races. Ik moet eerlijk zeggen dat ik na de reclames en de trailer eigenlijk de indruk had dat de Alliance en Horde factions vijanden waren van de Pandaren. Maar uiteindelijk gaan ze samen spelen. Wel blijven ze ieder hun eigen leiders houden zoals elke race dit heeft. Voor de Pandaren Horde is dat Ji Firepaw en voor Pandaren Alliance is dat Aysa Cloudsinger.

wrote
Je bent een Pandaren. Geboren en getogen op het mysterieuze Wandering Isle. Terwijl veel van je collega Pandaren de voorkeur geven aan een rustig leven, is er bij jou de drang naar avontuur in je bloed.

Zoals bij zowel Horde als Alliance kun je keuze uit verschillende classes: – Hunter- Warlock- Monk- Priest- Warrior- Rogue – Shaman – Mage

Wie zijn de Pandaren?De Pandaren zijn een race afkomstig uit Kalimdor, in Kalimdor vind je het Pandaren Rijk. De Panderen waren ooit bondgenoten met de Night Elves. Helaas ging dit verloren door de obsessie met magie van de Night Elves. De Pandaren besloten om te vertrekken en creëerden een nieuw thuis genaamd Pandaria. Pandaren zijn op zoek naar rust en een veilig huis.

Pandaberen staan natuurlijk bekend als schattig en lief. Vaak wordt er aaah geroepen als men er een ziet. De Pandaren zien er misschien wel schattig uit, maar dit zijn ze niet. Ze zijn gespecialiseerd in hun eigen traditionele vechtstijl. De vechtstijl richt zich op mobiliteit, snelheid en precisie. Daarbij laten ze ook nog veel acrobatische trucs zien en zijn ze goed in vechten met hun blote handen.

Leuke Pandaweetjes– Pandaren zijn zwaar en toch heel wendbaar- Een Pandaren kan twee keer zo ver kijken als humans. Ondanks dat het donker is kunnen ze details blijven onderscheiden- Pandaren zijn tweevoetige wezens- Pandaren vechten met tanden en klauwen- Pandaren zijn net zo slim als mensenLooksJe kunt je Pandaren character zelf veranderen naar hoe jij het eruit wil laten zien. Zo kun je kiezen wat voor kleur vacht, haarstijl, gezichtsuitdrukking en haarkleur het krijgt. Bij een female karakter kun je kiezen of je oorbellen wilt en bij mannelijke karakters kun je kiezen of je haar in het gezicht wilt. Erg leuk! Ik vind alleen dat ze de start kleding wel hadden mogen aanpassen. Kies voor de gein maar eens een male Pandaren Priest, ik vind het net een grote homo knuffelbeer.

De omgevingNa het maken van een karakter ging ik gelijk op onderzoek uit in de omgeving. Ik vind dit zelf een van de dingen die de game World of Warcraft prachtig maakt. De omgeving ziet er weer schitterend uit: bergen, tempels, lantaarns en planten die passen bij de omgeving. Alles zit er weer op en aan en er is weer goed nagedacht over wat er allemaal bij komt kijken.

Tot zover mijn eerste bevindingen over de Pandarian en de begin omgeving. Ik ga zodra ik de game heb beginnen met het ontdekken van de nieuwe level content, nieuwe instances en natuurlijk wil ik wel eens kijken of je als Monk nou echt zulke rake klappen uitdeelt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.