De uitbreiding ‘Storm Legion’ voor de succesvolle Massive Multiplayer Online Roleplaying Game Rift is vanaf 13 november verkrijgbaar, maar kan nu al worden gepre-ordered.
Rift: Storm Legion is verkrijgbaar in verschillende edities. Helaas lees ik nergens iets over de actie om panda’s te helpen bij deze pre-orders, dus dit zal waarschijnlijk niet voor Europa gelden. Enfin de pre-orders bevatten:Standaard editieMet als pre-order extra een exclusieve ‘Flame Lord’s Cape’.- Bevat voor huidige spelers de uitbreiding Rift: Storm Legion voor € 24,99- Bevat voor nieuwe spelers de originele game Rift en Rift: Storm Legion voor € 39,99

Ga op avontuur in Telara. In deze fantasiewereld komen kolossale wezens en honderden spelers samen om zich te mengen in grootste gevechten die de wereld uiteen splijten. Rift: Storm Legion biedt fans en nieuwe spelers 10 extra levels (51-60), die garant staan voor meer dan 50% extra content ten opzichte van de originele game. Ook kun je twee nieuwe continenten gaan ontdekken, bestaande uit 12 zones en een stad uit het Koninkrijk van Brevain. De continenten zullen samen drie keer zo groot zijn als de huidige wereld van Rift. De continenten zitten vol met nieuwe quests, zone events en verrassende avonturen die de ware kracht in Telara onthullen. Reis naar het eiland Tempest Bay, een nieuw bolwerk voor zowel de Guardians als de Defiant.Daarnaast bevat Rift: Storm Legion vier nieuwe ‘Souls’ met nieuwe krachten en nieuwe eigenschappen voor alle bestaande Souls. Bouw je eigen held in het Ascended Class System en pas hem aan naar jouw eigen smaak.In twee nieuwe raids voor 20 spelers kun je Crucia en Regulos verslaan en de geheimen onthullen van Infinity Gate. Of ontdek de diepste en meest donkere uithoeken van Brevain, inclusief zeven nieuwe 5-speler dungeons (plus experts), een nieuwe 10-speler Sliver en een nieuwe Chronicle.Spelers kunnen hun statistieken een ‘boost’ geven met behulp van nieuwe capes. Daarnaast kunnen spelers en Guilds in Rift: Storm Legion hun eigen Sliver en Telara beheren en stylen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.