Het is zo jammer voor de leden die meedoen aan een prijsvraag en hun inzending niet volledig is. Zo zien we regelmatig dat er een antwoord wordt vergeten. Mensen die het toch proberen en niet lid van de website zijn… Niet alleen mis je dan allemaal leuk nieuws, maar ook de mogelijkheid om een van de onderstaande prijzen te winnen.
Voor zover de huishoudelijke mededeling! Tijd om wat leden blij te maken.Win een Nintendo 3DS met Denda Games 3D CollectionWe hebben heel erg veel inzendingen gehad! En de dames van de redactie hebben ze allemaal gelezen en hieruit hun favoriet gekozen. De meiden zien alleen de antwoorden en niet wie het ingezonden heeft. De volgende winnaar is eruit gekomen:

  • kashbahInzending: Eigenlijk verklapt jullie naam het al een beetje: speciaal voor vrouwen(ook al zijn er natuurlijk heel veel mannen die van gamen houden!)Lekker divers, maar wel helemaal compleet..En…ook heel belangrijk: Altijd prima up to date!Voor elke spelcomputer reviews, maar ook tips voor een leuk eventDus ook op dat punt: mijn compliment!!!!Gezellige artikelen, columns en leuke prijsvragenNee, wij “females” hebben echt niets te klagen!Ook het design is gezellig, overzichtelijk en jullie logo is echt “fem-tastisch” om te zien(Misschien nog een eigen tijdschrift in de toekomst misschien???)Jullie zien het al….ik ben een grote fan (en volgens mij zijn er legio mannen)Die zich ook op jullie website heerlijk kunnen ontspannen…:-)Dus wat mij betreft: keep up the good work…dus zeg ik in jullie “vakjargon”..Female-Gamers….: Game on!!!!!

Win 2x Brave Xbox360

Win 3x Brave NDS + Bioscoop kaartje

Win 2x Bejeweled NDS

Win 2x Ice Age 4 Continental Drift Xbox360

Win: 3x Madagascar 3 PS3

Wij willen iedereen weer bedanken voor het mogelijk maken van deze prijsvragen en jullie deelnemers ook! Voor nu houden we even pauze en zullen ongetwijfeld binnenkort weer wat weg kunnen geven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.