Een tijdje terug kon je nog een review lezen over één van Kingston Technology’s producten. De Hyper-X lijn van het bedrijf bestaat 10 jaar en dit word gevierd met een online Starcraft II toernooi.
Kingston Technology is vooral bekend om zijn geheugenproducten voor de PC. Om het 10 jarig bestaan van de HyperX-productlijn te vieren organiseert het bedrijf een gratis Starcraft II toernooi. Gamers wereldwijd nemen het online tegen elkaar op om zich te kwalificeren voor de finales in januari 2013, live tijdens CES in Las Vegas. Acht professionele gamers krijgen een plaats in de top-16 en gamen voor één van de vier geldprijzen met een totale waarde van $15.000 én om de titel van eerste HyperX-kampioen ooit. Iedereen kan zich gratis registreren voor het toernooi: de inschrijvingen zijn gestart op 17 september en sluiten op 27 september 2012. De online competitie loopt van 1 oktober tot en met 30 november 2012 en de live finale zal plaatsvinden op 7 en 8 januari 2013 tijdens CES. De uiteindelijke HyperX-kampioen ontvangt $7.000, de tweede plaats wordt beloond met $4.500, de derde met $2.500 en nummer vier wint $1.000.Vincent Oostlander, Regional Director Benelux, Nordic & Baltic bij Kingston Technology:

“In de tien jaar dat HyperX bestaat, hebben we een goede band opgebouwd met de gamingindustrie. We wilden een leuk evenement opzetten waarmee we wat terug konden doen voor onze fans. Dit is een mooie kans om de strijd met elkaar aan te gaan en mooie prijzen te winnen.”

Voor meer informatie over het toernooi kun je naar de website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.