Het zal je maar gebeuren, je wilt graag Guild Wars 2 gaan kopen, is hij nergens meer te koop omdat de verkoop is stopgezet! De vraag naar de game was zo groot dat er na twee dagen werd besloten even een pauze in te lassen, maar vandaag is de game weer volop te verkrijgen.
De verkoop van Guild Wars 2 was stop gezet omdat er een record aan aanvragen was en hierdoor de service in het nauw kwam. Sinds de verkoopstop is de capaciteit van de game uitgebreid. Zo zijn er nieuwe servers in Noord-Amerika en Europa verschenen en is het aantal medewerkers op de klantenservice verdubbeld.

Mike O’Brien, president en mede-oprichter van ArenaNet. wrote
“De beste klantenervaring bieden is onze topprioriteit. We bieden lange termijn ondersteuning aan Guild Wars 2. We zullen alles doen wat nodig is om de beste online game ervaring voor onze klanten te garanderen, zelfs als dit betekent dat de verkoop tijdelijk stilgelegd moet worden.”

Guild Wars 2 wist na de release de nummer een positie in verschillende Europese charts te bemachtigen. Om te vieren dat de verkoop weer van start is gegaan van de game is er een video uitgebracht. Deze is geregisseerd door James McTeigue, bekend om zijn werk aan Matrix Trilogy en V for Vendetta.

Heb jij Guild Wars 2 al?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.