Weet jij al op welke partij je gaat stemmen morgen tijdens de verkiezingen? Er zijn verschillende stemwijzers die je naar aanleiding van een aantal vragen je vertellen welke het beste bij jou past. Power Unlimited heeft ook een stemwijzer, maar dan met een vleugje games!
Voorbeeld vraag:

Vraag 4:Mass Effect, welke dwaas heeft de games niet gespeeld? Maar wat vond je ervan dat je in die games een relatie met crewleden van hetzelfde geslacht kon hebben. Of sterker nog: met aliens? a. Walgelijk! Mass Effect speelt zich af in de toekomst, en ik mag toch aannemen dat dat soort perverse shit dan niet meer bestaat?b. Geweldig, dankzij Liara T’Soni heb ik me letterlijk blauw gepaald.c. Ik ben a-sexueel.

Er zijn 10 vragen waar je een a, b of c antwoord op moet geven. Voor elk antwoord krijg je punten en dan is het kijken welke partij of twee het beste bij jou zou passen. Ga hier naar de Power Unlimited gamegerelateerde stemwijzer! Wat is jouw uitkomst? En komt dit overeen met jouw partij voorkeur uit eerdere kieswijzers?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.