Win een Nintendo Wii U tijdens een Mario Kart 7 Toernooi tijdens de Firstlook 2012! Heb jij in het weekend van 6 en 7 oktober nog niets te doen? Meld je dan heel snel aan en als je geluk hebt ben jij een van de 64 personen die tijdens Firstlook meedingt naar de Nintendo Wii U!!
Mocht je op de tweede plaats eindigen dan win je een Nintendo 3DS XL en op de derde en vierde plaats een 3DS game naar keuze. Daarnaast zijn er ook nog leuke goodies te winnen.

Het Grote Mario Kart 7 Toernooi bestaat uit een voorronde op zaterdag 6, een voorronde op zondag 7 oktober én een grote finale aan het eind van deze zondagmiddag. Op zowel zaterdag als zondag kunnen 32 deelnemers meedoen aan de voorronde. Vanuit die voorrondes stromen op beide dagen twee winnaars door naar de grote finale. De grote finale zal tussen vier spelers gestreden worden.

Je moet je aanmelden voor donderdag 27 september. Op vrijdag 28 september, uiterlijk 1 oktober, ontvangen de 64 genodigden een email met daarbij gratis toegang voor Firstlook 2012. Meld je hier aan en lees de voorwaarden om mee te mogen doen! Let op dat de minimum leeftijd 14+ is voor Firstlook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.