Ontdek een nieuwe wereld met de nieuwe De Sims 3 buurt Sunlit Tides. Een modern stadsleven met exotische bungalows en vakantiehuizen tussen de zachte golven van de oceaan en de zonnige lagoon. Ook beschikbaar met Premium Content!

En die Premium Content is iets nieuws. Voor de echte Sims fans misschien al wel een bekend fenomeen, maar toch nog even een uitleg voor de niet-wetende!

Vele items in De Sims games zijn voorzien van ‘Moodlets’. Dit zijn de kleine icoontjes die de stemming van je Sims weergeven. Denk aan dat ze blij zijn met schone kleren, rugpijn hebben, of iets vies hebben gegeten. Bij Premium Content koop je items via De Sims 3 Store en krijg je dus exclusieve items die een nieuwe aanvulling zijn op je spel.

Zo zijn er in Sunlit Tides ook een aantal Premium items. Bijvoorbeeld de Sauna, deze levert nieuwe animaties op en heeft nieuwe stemmingsicoontjes. De sauna zit sowieso bij de aanschaf van de nieuwe Sims 3 buurt.

Maar ook de massagetafel is nieuw, deze kan je dan weer aanschaffen door de Gold versie van Sunlit Tides te kopen. Deze massagetafel brengt ook nieuwe stemmingsicoontjes en nieuwe animaties. Ook zijn in de Gold versie andere items die je kan kopen die je anders niet krijgt. De Gold editie is tijdelijk in de aanbieding.

Wat kost deze nieuwe buurt dan? Door de twee verschillende versies zijn er ook twee verschillende prijzen:

  • Standaard versie: 2450 SimPoints
  • Gold Versie: 4350 SimPoints (normaal), nu tijdelijk: 3700 SimPoints (t/m 7 september 2012)

SimPoints kan je aanschaffen via de website De Sims 3 Store. Je kan betalen met verschillende Credit Cards, PayPal, Paymo (mobiel) of de Retail Cash Cards te koop in de winkels. Voor 1.000 SimPoints betaal je $10.00 dollar. Je bent dus zo’n 30 euro kwijt aan de standaard versie van Sunlit Tides, want je kan geen 500 SimPoints kopen, het gaat per 1000. En voor 40 euro ben je in het bezit van de Gold versie.Download hier de nieuwste Sims 3 buurt: Sunlit Tides.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.