Heb je het ritme in je vingers? Dan kan je spelenderwijs aan de slag met Sound Shapes om je eigen muziek te maken en gamelevels te bouwen. Sound Shapes is er alleen voor de PS Vita en PlayStation 3.

Deze muzikale platformgame voor PS Vita en PS3 daagt je uit om zelf muziek te maken. Je bepaalt of je eerst de muziek componeert of liever begint met het bouwen van je game. Met een handige toolbox kies je de gewenste kleuren, selecteer je albums, bepaal je zelf de mix van instrumenten en heb je controle over het ritme van de beats. Door middel van het gebruiksvriendelijke touchscreen van de PS Vita kan je zelf levels bouwen door platformen, lasers en meer obstakels te creƫren. De game bevat albums met tracks van artiesten zoals Deadmau5 & Pixeljam en Pyramid Attack & Beck. Sound Shapes is niet voor niets geselecteerd als beste Handheld/Mobile Game van 2012 door de Game Critics Awards.

Omdat Sound Shapes gebruik maakt van de Cross Platform kan je het spelen op je PS Vita en PlayStation 3. Ben je thuis gestart op je console, ga je de deur uit? Dan kan je gewoon verder gaan op de PS Vita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.