Daar waar Might & Magic Heroes Online een strategische RPG is, kan je in Might & Magic Raiders juist wat meer actie verwachten. Ook deze game zal aan de free-to-play collectie toegevoegd gaan worden van Ubisoft.

Stephanie Perotti, Worldwide Director voor Online Games bij Ubisoft wrote
“De free-to-play markt groeit snel dankzij de steeds betere kwaliteit en flexibiliteit van deze nieuwe manier van gamen. Ubisoft neemt de kwaliteit van core games en combineert die met de voordelen van online gaming om free-to-play titels te ontwikkelen die boven de rest uitsteken en spelers te belonen die reeds bekend zijn met onze populaire game franchises.”

Informatie over Might & Magic Raiders:Might & Magic Raiders is een free-to-play action/role-playing game die spelers laat kiezen uit vier verschillende klassen van personages en een team laat vormen met vrienden om gevaarlijke demonen en indrukwekkende bazen te verslaan. Het Raiders verhaal start net voor de gebeurtenissen in Might & Magic Heroes VI. Spelers maken deel uit van de Raiders van Ashan en verdedigen Hammerfall door samen met andere Raiders deel te nemen aan snelle en actievolle gevechten van 20 minuten in een meeslepende coöp ervaring.Website: http://www.mmraiders.comMight & Magic Raiders zal ergens in 2012 verschijnen. Als er meer bekend is, hoor je dat natuurlijk van ons!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.