Hitman Absolution komt met een onlinemodus genaamd Contracts. In deze onlinemodus kunnen spelers nieuwe opdrachten creëren en delen met andere spelers. Geen editors of moeilijke handelingen, maar simpelweg creëren! De Contracts modus is asynchroon en dus ten alle tijde te spelen tegen vrienden of ze nu online zijn of niet.
Je krijgt een hele lading voorgeprogrammeerde Contracts om te gebruiken. Heb je een Contract geaccepteerd en voltooid, dan krijg je contract dollars afhankelijk hoe je de opdracht hebt weten te voltooien. Ook zijn er nieuwe wapens, vermommingen, upgrades en technieken om te verdienen tijdens het spelen van de verhaal modus of door het uitgeven van je Contracts dollars.

Christian Elverdam, gameplay director van HITMAN: ABSOLUTION wrote
“Voor CONTRACTS zijn we geïnspireerd door onze loyale en extreem creatieve fans, waarvan veel nog steeds nieuwe en bijzondere manieren vinden om doelwitten te raken in de vorige Hitman games. De CONTRACTS-modus levert eindelijk een manier voor Hitman-spelers om zowel creatief als competitief te zijn. Of het nu gaat om het proberen nog iets van de tijd af te halen of om het combineren van elementen en timen van gebeurtenissen om dodelijke ongelukken te veroorzaken; gamers kunnen elkaar nu uitdagen en inspireren met een oneindige hoeveelheid zelfgemaakte opdrachten.”

Hitman Absolution staat gepland voor 20 november en zal dan verschijnen op de PC, PlayStation 3 en Xbox360.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.