Herinneren jullie je nog het graffiti kunstwerk dat live op Gamescom gespoten werd? Het kunstwerk gaat nu de ‘verkoop’ in!
Eerder deze maand organiseerde 2K games op Gamescom 2012 een live paintsessie met een paar van Europa’s toonaangevende graffiti kunstenaars, die samen een indrukwekkende muurschildering van 6 meter lang van Borderlands 2 hebben neergezet.
Via een grote Tweet actie kun je een stukje van het kunstwerk bemachtigen. De wedstrijd zal in verschillende stadia gaan plaatsvinden. Wil jij ook een stukje Borderlands 2 aan de muur? Hou dan @BL2aworkofart op Twitter in de gaten. Er zijn in totaal twaalf stukken. Elke dag zullen er twee stukken worden weg gegeven op Aworkofart. De wedstrijd loopt vandaag maar ook volgende week van maandag 3 september tot donderdag 6 september, steeds tussen 13:00 en 19:00 uur. Aankoop is niet verplicht. Inschrijving is alleen toegankelijk voor inwoners van de UK, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Luxemburg, Denemarken, Nederland en Nieuw Zeeland. Kandidaten moeten 18 jaar of ouder zijn om mee te doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.