Ook de winnaars van de 5 Denda VAKANTIE game pakketten zijn bekend! Het enige wat jullie moesten doen was ons vertellen wat jullie favoriete locatie is om te gamen tijdens de vakantie!

De vakantie-pakketten bestaan uit de volgende drie Denda games:* Mystery Stories – Mountains of Madness voor Nintendo DS* Royal Envoy 2 voor PC/Laptop* House of 1000 Doors – Family Secrets PC/Laptop
Winnaars 5x Denda VAKANTIE gamepakketten‏:

  • Wilmaatje“Normaal gesproken, heerlijk onderuit op het ligbed onder de parasol in de tuin. Maar nu helaas al die tijd al gewoon zittend op mijn bed of op de bank.Dus hoop dat snel de zon komt !!!”
  • SugarRay“Mijn favo plek om te games tijdens de vakantie? Gewoon thuis, dit jaar geen vakantie voor mij namelijk”
  • Tinkerbel75“Ik speel mijn games graag op vakantie in een hangmat op het strand met mijn gameconsole en een cocktail in de hand.”
  • Kempenaers“Ik heb in mijn tuin een prieeltje staan en bij mooi weer is het daar heel gezellig om te gamen”
  • irmpie“Ik zou dit pakket graag meenemen naar Curaçao om lekker s’avonds te gamen in de buitenlucht bij een zacht briesje! Aangezien er drie games inzittten kunnen mijn kinderen òòk meespelen want manlief kijkt toch een film ..”

En nu maar hopen dat dit mooie weer aanhoudt! Wij wensen jullie heel veel plezier met het pakket die zo snel mogelijk jullie kant uit zal komen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.