Heb je meegedaan aan onze Facebook actie om de game Sorcery te winnen? En ben je niet als winnaar uit de bus gekomen? Goed nieuws, want we hebben nog een paar exemplaren die jij kan winnen! Let goed op de spelregels!

Om kans te maken op een exemplaar van de PlayStation 3 game Sorcery hoef je alleen een mailtje te sturen. Maar wel op zondag 22 juli 2012! Vanaf 20:00 uur start de actie en de eerste 8 inzendingen winnen een exemplaar.Zorg dus dat je zondag om 20:00 uur zo snel mogelijk jouw mailtje verstuurd naar ons met de volgende informatie!Stuur je mailtje met als titel ‘Sorcery prijsvraag’ naar: prijsvraag@female-gamers.nl
Met de volgende informatie in je mail:- Je voor en achternaam- Nickname hier op de website- Adres, postcode en plaatsVoorwaarden: • De prijzen zijn niet voor geld in te wisselen.• Je moet een geregistreerde member zijn van Female-Gamers.nl. Je kan je hier gratis registreren.• Je mag maar één maal deelnemen aan de prijsvraag (bij meerdere inzendingen word je gediskwalificeerd). • Wij zijn niet verantwoordelijk voor de slechte postverzorging van de postbedrijven.• Crewleden zijn uitgesloten van deelname.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.