Ik heb nog steeds mijn eigen artikelen serie niet nodig, maar ik maak ze met veel plezier voor jullie. We hebben al verschillende trouwerijen gezien. Vandaag heb ik voor jullie een Halo bruiloft.

SS_SMG_head
Desirai en John ontmoette elkaar in 2004 in Halo. Zij zijn in januari 2009 getrouwd door iemand in een volledige Master Chief Armor. Op het moment van de trouwerij waren de bruid 29 jaar en de bruidegom 26 jaar, dolverliefd en het was zelfs haar idee om een Halo trouwerij te houden. Het is allemaal begonnen met de Xbox. Toen ze elkaar online ontmoette woonde zij in New York en hij in Florida. Ze spraken op vaste tijden af en toen op een dag John toevallig niet online was besloot ze hem een bericht te sturen met haar telefoonnummer.

Official Wedding Photos

Zo begonnen ze Halo te spelen als “Teammates”. Ze werden ze verliefd terwijl ze elkaar beschermden van lasers en granaten. Desirai nam zelfs Dramamine in om langer te kunnen spelen zonder “motion sickness” te krijgen. Als dat geen liefde is… Na hun eerste ontmoeting verhuisde Desirai naar Florida. Ze hoopte dat hij haar zou vragen en zat ze in haar hoofd al te denken: “Wouldn’t it be cool if people at my wedding could play games?” en “I kept coming up with ideas of how I could bring ‘Halo’ into it”. Gelukkig vond John het allemaal een geweldig idee. “I thought it was a cool idea,” he said. “I love ‘Halo’; I love her.”

AMMIH Wedding Favors

De bruid kwam binnen op de muziek van het Halo 3 menu. Tijdens de gehele ceremonie speelde op de achtergrond de Ivory Tower Map muziek. Terwijl op de bruidegom zijn stropdas een trots Halo logo stond zat bij haar het logo op haar mouwen. Ook op de jurken van de Bruidsmeisjes vond je Halo logo’s terug. In plaats van “I now pronounce you husband and wife” werden Desirai en John “I now pronounce you teammates for life”. Als bedankjes kregen de gasten plasma granaten.

bron: http://amatchmadeinhalo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.